Официални гости има и от страните, които участват в маневрите

...
     Официални гости има и от страните, които участват в маневрите
Коментари Харесай

Путин тренира 3-а световна в Далечния изток, искри хвърчат между участниците

 

 

 

 

 

Официални посетители има и от страните, които вземат участие в маневрите с над 50 000 бойци и командири. Те се управляват от съветския министър на защитата Сергей Шойгу и шефът на Генералния щаб ген. Валерий Герасимов.

Участват елементи и подразделения от Азербайджан, Алжир, Армения, Беларус, Индия, Киргизстан, Китай, Монголия, Таджикистан и Русия, а също Казахстан, Лаос, Мианмар, Никарагуа и Сирия.

 

В заключителния стадий ще се приложат всички типове оръжия, в това число оперативно-тактически ракетни комплекси " Искандер-М ". Основните цели са завладяване на обитаемо място с масиран удар с артилерия и авиация, както и прекосяване в нахлуване, а също и погром на главната група войски на съперника.

Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков осведоми медиите, че всичко минава по проект и цялостен ред. В някои медии обаче се промъкна информация, че е зародило напрежение сред военни от Армения и Азербайджан, поради остарялата омраза към Нагорни Карабах.

 

Искри са прехвърчали и сред участниците от Беларус и Казахстан, Индия и Китай.

В последна сметка командванията са овладели ситуацията.

 

Наблюдатели считат, че с това огромно обучение Путин показва пред Запада мощ и мощност и прави поръчка за идващия стадий от войната в Украйна. Чуждите участници пък са му нужни, с цел да покаже на НАТО, че в възможен спор, разполага със мощни съдружници, които въпреки и разединени между тях, могат да се обединят в обща военна цел.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР